Älskar er!<3



Saknar er sjukt mkt mina älsklingar!!!<33§

Maja Linnea Svanberg
000526-080507

Sotis Philip Svanberg
010526-090907


?<3



Falsk eller inte!?  (typ alla på skolan läs detta)



Jag e jätte ledsen Julia att jag ha sårat daaaj!! Jag skiter absolut nt i daaj, men trodde du hade slutat gilla han i med att du skrev det till maaj eller något sånt. Då slutade jag även gilla han men sen började han och jag snacka mer och mer och jag började gilla han jävligt mkt! Och nu blev det så här, snälla Julia prata med maaj jag måste få reda på hur du känner om maaj och vad jag ska göra åt det!



Vi var jalla fall kompisar innan men jag vet nt riktigt var vi ligger nu jag finns jalla fall här för daaj och vill absolut nt göra daaj besviken så kan nästa göra vad som helst för att återställa det, om det går óch nt e för sent nu!



Jag har förstått att många tycker jag e falsk och tycker att ajg ska gå och dö! Men jag pallar faktiskt nt mer "bråk" det räcker som det är nu!!!



Jag älskar mina vänner av hela mitt hjärta, dom som finns här för maaj och dom som älskar maaj<333§ Älskar er osså jätte mkt, det e helt obeskrivligt!



Men jag ska försöka va maaj själv nu alltid och även försöka att inte göra andra besvikna!!! Älskar även Emma Hanna Karin Bengtsson skit mkt rent ut sagt och vet att du finns för maaj 24/7 och ajg finns även här för daaj i ur och skur och hoppas att du vet det!



Jag blev faktiskt rätt ledsen när jag läste: gå och dö, gå och dränk daaj osv. Det e inte precis det snälla man kan säga, men det kanske stämmer! Jag har kanske nt varit så snäll mot Julia med tanke på han och ajg lovar att aldrig göra om något sånt!



(julias uttryck) Fattar ni inte att jag e en människa ingen jävla masikn! Jag blir faan sårad av era ord, jag tar in dom och dom fastnar i en stor klump i magen! Tillslut pallar man nt mer, vet nt vad man ska göra osv! Men den klumpen börjar fördela saaj i hela kroppen och gör ont överallt. Så fort ja ser någon av dom "populära" får jag en klump i magen,

 -Hoppas de inte ska komentera något om maaj!

-Hoppas dom inte säger något taskigt!



Det e sjukt jobbigt att ha det så hela tiden, nu för tiden brukar jag gråta maaj till sömns över detta, dom taskiga orden folk kallar maaj och snackar om maaj bakom min rygg! Det e inget kul liv att ha det så, om ni e en människa kanske ni fattar vad jag menar, jag syftar på vissa personer!



Orden ni sääger åker in och fastnar i mitt hjärta! Ni får tycka att jag e löjlig eller vad ni nu än tycker men jag e sån, som jag har skrivit här nu! Jag e egenligen inte den tuffa, kaxiga Mikaela, men jag e inte heller den mobbade, plugghästen! Jag e jag och det kan ajg inte göra något åt! Jag vet jag har varit lite överdrivet kaxig osså vidare för att bli accepterad av dom "populära" men istället gick det så häär:( Men nu ska ajg vara maaj själv och hoppas det går bättre!!!!



Ich bin ich!<3


Kysshajj<3


Blandade!<3



Här e lite blandade bilder..:$ Dom e ganska gammla nu:P<33§

Hahhaah äslakr daaaj<333§


Kysshajj<3

Badat med kläder!<3



 

Idag ahr ajg varit lite med Emma:)

Vi tog lite bilder i parken och i min trädgård:)

Älsakr daaj bäästis<3333

(jag badade i min pool, 16 grader:P!!! Hahha med kläder:$<3)


Kysshajj<3


Sotis!<3



Älsakr daaj som faan du har vait borta nu i några dagar och kan nt sluta tänka på daaj!
Du dog den 7 September, nu ahr ajg blivit av emd båda mina älsklingar:O Måste ha en ny imorn eller nåt!!!!<333

Faan Sotis, varfr lämnade du maaj nu? Jag behöver ditt sällskap!!!<33§


Kysshajj<3

Fotodag med Emma!<3



Fotade lite med bäsitsen Emma:)
Älsakr daaj määst bäästis<33§

Kysshajj<3

Julia Hübner!<3



Julia Älskling Hübner!<3

Jag älskar daaj så sjukt mkt! Du betyder så jävla mkt och jag gör typ vad som helst för att allt ska vara bra mllan oss!<3

Jag har dumpat han nu för daaj inte för nåt annat! Han e diin nu , föralltid!

Kommer aldrig göra om nåt sånt här vet att det var sjukt dumt att göra och e verkligen ledsen för det!<333§

Älskar daaj määst Julia Hübner!<3


Kysshajj<3

Eye;)<3



I see you all the time!<3

Älskar daaj bäästis!<3



Fy vaad jag älsakr daaj bäästis!!!<333

Kysshajj<3

Älskar er!<3

Älsakr er määst mina älsakrde djur!!!<333

Sotis+Lilly=My life<333

 

Kysshajj<3


Älskar er tjejer<3

Hhahaha så kul man kan ha!!!:P ahahh älskar er ändå över mkt!!! Sanna,Emma,Natta,Matilda,Lovisa och Julia!!!<333

Jävligt snygg ansikte man fick efter er styling problemet e bara att man nt får bort det så bra:$<3

Älskar errr määääst<3333

 

Kysshajj<3


Foten:/

Nu när mitt knä äntligen "läkt" det e typ lila nu men skit samma:P Så kommer jag till idrotten idag och vi ska springa typ 400 meter som vi typ gjorde sist osså!

Så ska vi värma upp genom att jogga ett halvt varv runt parken och jag känner att ajg ahr jävligt ont i foten men joggar ändå klart varvet:) Sen så ska vi springa 400 meter och så börjar vi springa ser alla springer typ förbi maaj och känner att det börjar verka skit mkt i foten men tänker att jag klarar det, det e ju nt så jätte långt kvar. ( Det var typ efter 50 meter) Sen känner ajg att det typ inget går mer, det funkar nt alls så jag typ saktar ner och går till en bänk och sätter maaj och vilar lite sen kommer Lovisa och Emma och frågar vad som hände och allt..:) Men jag fattade nt alls vad som hade hänt egentligen bara att ajg ahde sjukt ont i foten och kunde nt stödja maaj på den foten:(

Jag går in och sanckar med Don lite och han kollar på fotten och säger typ "att den ahr gått igenom" fattar nt men jalla fall kan typ nt gå och dt gör jävligt ont sa han med:P jaja får väl änså försöka...:/ Men han sa även att det kan vara en led i min hålfot ..:s hoppas nt det!!!!!!!

 

Kysshajj<3


Fiix<3


Nu kommer snart min älskade bäästis som jag älskar såå jäävla mkt:O<333§

Vi ska typ bara mysa och titta på film och kanske plugga lite sjukt tråkiga läxor..:/<33§
Asså shit vi får typ fem läxor varje dag och det e nt precis små läxor:O ajja inget att göra något åt.. det e ju bara två år kvar..:$ Det e nt så bara:P

Jajaj älskar daaj över mkt bby<333§


Kysshajj<3

<3

Uhäääää... fy faaan asså...:O

Ett sånt här lite svin hamnade i mitt hår härrom dagen.. fick typ panik och skrek som faan!!!

Sen bara fick jag ner den på marken och dödade den:) Hatar verkligen spindlar över mkt nu!!!

Det e riktiga skibskabbiga djur:O


Kysshajj<3


<3



Älskar daaj määst älskling<333§

Kan nt leva utan daaaj, du betyder så sjukt mkt för maaaj<33

1 September kommer aldrig glömma!<3


Kysshajj<3

RSS 2.0